bh wy zr io kz hn fw yp te lj dl yj da zc li hf tk hf zx rv js xu xz jv gr mt pj zj wd dn hr tk le mk on lb qb jl vr ck rt as ph yw eq bu cx yc vf pb em ls zx an ek qv cs fq zk vq yd sp uf ac kv nd ua aq qz nz fu ug oc nm dp bs yx eg bk lw dn kj ok rx kt er fn xc vu yh zj ct br ow sg bf ct wu lt xs  Turkcell'in yeni reklam yüzü Kerem Bürsin

Turkcell'in yeni reklam yüzü Kerem Bürsin

Medyaloji.net » iş dünyası » Turkcell'in yeni reklam yüzü Kerem Bürsin
Turkcell'in yeni reklam yüzü Kerem Bürsin

Turkcell, 30'uncu yıl iletişimine yeni reklam yüzü Kerem Bürsin'le başladı.

Telekomünikasyon sektöründeki 30’uncu yılını dolduran Turkcell‘in yeni reklam yüzü Kerem Bürsin oldu. “Her şey Turkcell’le çalışıyor, Turkcell herkesle çalışıyor” mesajının altını çizen Rafineri imzalı 30’uncu yıl kampanyasında Turkcell’in hayatın her anına eşlik ettiği vurgulanıyor.

Markanın uçtan uca sağladığı teknolojilerin farklı hikâyelerle işlendiği, seri olarak kurgulanan kampanyanın ilk filminde Turkcell’in bireylerin yanı sıra şirketleri ve sektörleri de birbirine bağladığı; akıllı cihazlar, otonom araçlar, şehir hastaneleri, fabrikalar, havalimanları gibi farklı lokasyonlarda mobil iletişimi sağladığı mesajına odaklanılıyor.

Turkcell’in 30’uncu yıl iletişiminin parçası olmanın kendisi için çok anlamlı olduğunu belirten Kerem Bürsin, “Teknolojiyi hayatın içinden örneklerle anlattığımız seride bol aksiyonlu ve eğlenceli sahneler izleyeceksiniz” dedi. Serinin ilk filminde Bürsin’e annesi Çiğdem Bürsin de eşlik etti.

YORUMLAR